ULUSLARARASI ETWINNING PROJEMİZ

ULUSLARARASI ETWINNING PROJEMİZ "CONNECT" BAŞLADI

Okulumuzun ortak olarak yer aldığı "Connect" adlı  uluslararası eTwinning projesinde İngilizce Öğretmenimiz Dilan Kırca ve 11/F sınıfı öğrencilerimiz etkinliklerine başladı. Türkiye, İtalya, Fransa ve  Hırvatistan'dan ortakların yer aldığı projemizde öğrencilerin akran şiddeti ile başa çıkma konusunda etkinlikler yapması planlanmaktadır.

Projemiz, akran şiddetinin önlenmesinde öğrenci, öğretmen ve velilerin aktif katılımını temel almaktadır. Eğitim sürecindeki tüm katılımcılardan alınan geri bildirimler, akran şiddetinin farklı biçimlerinin belirgin olduğu ve buna çözüm yolları üretmek için sürekli aktif olması gerektiğine işaret eden projemizde öğrencilerimiz uluslararası takımlar halinde çalışacaklardır.

01.12.2023 131